Gry Playstation 3 arrow Mortal Kombat 3D PS3

Monopoly Streets XBOX 360Mortal Kombat Komplete Edition PS3

Mortal Kombat 3D PS3

Cena: 89.00zł
Dostępność produktu:
Producent gry: ( EA GAMES )

Dźwięk angielski 5.1
Napisy angielskie
Format obrazu 720
Region PAL
Czas gry 25
Gatunek BIJATYKA
Rok produkcji 2011

Opis

Gra zawiera dodatek / unikalną postać: Kratosa znanego z serii: God of War

Mortal Kombat PS3 to najnowsza odsłona kultowej serii gier znanej pod tym samym tytułem. Gra zarówno jak poprzednie tytuły z tego cyklu wyróżnia się wyjątkowymi charakterami, brutalnością oraz charakterystycznych dla serii zakończeń - Fatalities. NetherRealm Studios, twórcy gry powrócili do standardów pierwszych gier z pod marki Mortal Kombat, cała rozgrywka odbywa się w przestrzeni 2d, choć środowisko ukazane jest w trójwymiarze.
W grze zachowano również wiele postaci znanych z pierwszych części turnieju min. Milenę, Raidena, Scorpiona, Kung Lao, Cyraxa oraz John'ego Cage'a. W Mortal Kombat na konsolę Playstation 3 znajduję się również postac Kratosa - bliżej znanego z serii God of War.

mortal_kombat_Ps3_projektkonsolaPL_front

Tytul: Mortal Kombat Playstation 3
Tytul Oryginalny: Mortal Kombat
Data wydania na PS3: 21.04.2011
Ilosc plyt: 1 x Blu Ray Disc

ZWIASTUN GRY:

Kod towaru: MKPs3

Recenzje klientów:

PonWys  (wtorek, 31 maja 2011)
Ocena: 5
Grałem u kumpla - biję pokłony i już zamówiłem na XBOXa, mam nadzieję, żę będzie identico. Dawno nie grałem w tak udaną bijatykę - ten
tytuł sprawia, że człowiekowi przypominają się stare dobre czasy automatów na monety... Nic tylko grać i płakać :D

Bestsellery

Cena sugerowana: 149.00zł Twoja cena: 109.00zł
Taniej o : 40.00zł

Cena sugerowana: 139.00zł Twoja cena: 99.00zł
Taniej o : 40.00zł

Ostatnia aktualizacja: piątek, 18 maj 2012 09:03
najtańsze gry na Xbox 360najtańsze gry na konsolenajtańsze gry na wii nintendonajtańsze gry na ps3 playstation 3